Advies

Wij helpen bij het implementeren van ons advies

Al meer dan 20 jaar helpen wij grote en kleine organisaties om strategische en veranderkundige uitdagingen aan te gaan.Advice Wij kunnen voor u de verandering (bege)leiden en daarbij ontwikkelen wij tegelijkertijd de kennis en vaardigheden van u en uw mensen. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u zelf leert waar, wat en hoe te veranderen en dat het niet iets van “de” externe consultant blijft.

Onze consultants hebben ervaring in meerdere functiegebieden en zijn experts in verscheidene verandermethodieken. Zij kunnen u helpen met het bepalen van de juiste aanpak en de juiste tools om Excellence te bereiken met uw organisatie. Ons advies en inzet wordt altijd samen met u bepaald en aangepast aan uw situatie en organisatie. Excellence kan op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau worden bereikt vandaar dat wij niet praten over een specifieke vorm van Excellence, zoals Organisational of Operational Excellence.

Wij zullen u adviseren hoe u de gekozen aanpak het best kunt implementeren en borgen in uw organisatie en welke veranderingen hiervoor nodig zijn. Denk hierbij aan cultuur, leiderschap of het vergroten van kennis in uw organisatie. U behaalt de beste resultaten door een gecombineerde aanpak te gebruiken van trainingcoaching  en de inzet van één of meerdere consultants op locatie die het proces (bege)leiden. Deze aanpak zorgt ervoor dat u tijdens het traject leert hoe u zelf de resultaten kunt behalen, u intensief begeleid wordt en ondertussen de kunst kunt afkijken.

CONTACT