Met onze kennis en ervaring helpen wij bedrijven zelf Excellence te bereiken.  

Wij vinden het belangrijk dat de organisaties met wie wij samenwerken zelf leren te verbeteren en dat het niet iets van “de externe consultant” is.   Vandaar dat wij bij voorkeur gebruik maken van een gecombineerde aanpak in onze dienstverlening.

1.       Tijdens een grondige analyse van de huidige situatie en het in kaart brengen van de benodigdheden voor de gewenste situatie brengen wij in verschillende fases adviezen uit hoe u zelf Excellence kunt bereiken

2.       Wij detacheren 1 of meerdere consultants/interim managers om uw verbetertraject te (bege)leiden.

3.       Wij trainen de mensen op strategisch, tactisch en operationeel niveau zodat zij leren hoe zij zelf verbeteringen en risico’s kunnen signaleren, aanpakken en de resultaten kunnen borgen om daarna weer verder te verbeteren. Wij verzorgen Incompany bewustwording sessies, soft-, en hardskill trainingen, en indien gewenst gecertificeerde LEANR®  of LEAN (Six Sigma) trainingen op verschillende niveaus.

4.       Wij coachen management en/of directie tijdens en na onze verandertrajecten, aangezien de nieuwe werkwijze vaak een andere aansturing vereist.

 

Uiteraard kan ook gebruik gemaakt worden van 1 van de 4 diensten, echter onze ervaring leert dat de resultaten dan van kortere duur zijn dan wanneer u deze combineert.